Ajala | Čokoláda mandle BIO 70% cacao
Čokoláda vyráběná z výběrových kakaových bobů nejvyšší kvality. Kombinace čokolády s mandlemi vytváří jedinečnou jemnou marcipánovou chuť. Čokoláda je jemně pražená, umletá žulovými kameny, temperována a balena s láskou.
Kategorie: | Čokolády |
---|---|
Hmotnost: | 0.045 kg |
Složení:: | bio kakaové boby, bio sušená třtinová šťáva, bio mandle 6% |
Obsah kakaového podílu:: | 70 % |
Alergeny:: | Obsahuje sušené skořápkové plody. |
Česká manufaktura Ajala Chocolate si zakládá na chuti pravé čokolády připravené pouze z výběrových kvalitních kakaových bobů a třtinové šťávy. Vybírají si jen ty nejkvalitnější kakaové boby z oblastí Střední a Jižní Ameriky, kde jsou boby tradičně pěstovány šetrně a v souladu s přírodou. Lidé z Ajala Chocolate spolupracují přímo s farmáři, nebo minimálně co nejtěsněji. Vytváření udržitelných vztahů s dodavateli i přírodou je pro ně velkou prioritou. Mandlová čokoláda je skvělou volbou do každého trendy bistra, kavárny či restaurace, a stejně tak i do každého domova.