Ajala | Čokoláda mořská sůl BIO 70% cacao
Kombinace tmavé čokolády a vloček vzácné mořské soli Fleur de Sel nenechá vaše pohárky v klidu. Na jazyku vám totiž každý kousek rozehraje symfonii sladko-slaných tónů, které se neustále proměňují. Jste připraveni na koncert, po kterém budete chtít rozhodně přídavek?
Kategorie: | Čokolády |
---|---|
Hmotnost: | 0.045 kg |
Složení:: | bio kakaové boby, bio sušená třtinová šťáva, mořská sůl |
Obsah kakaového podílu:: | 70 % |
Alergeny:: | Může obsahovat stopy sušených skořápkových plodů. |
AJALA ČOKOLÁDA - MOŘSKÁ SŮL bio - 70% Cacao Čokoláda vyráběná z výběrových kakaových bobů nejvyšší kvality. Čokoláda s mořskou solí je kombinace, která nenechá žádného milovníka čokolády v klidu. Sladké a slané tóny příjemně překvapí vaše chuťové pohárky. Čokoláda je jemně pražená, umletá žulovými kameny, temperována a balena s láskou.
Česká manufaktura Ajala Chocolate si zakládá na chuti pravé čokolády připravené pouze z výběrových kvalitních kakaových bobů a třtinové šťávy. Vybírají si jen ty nejkvalitnější kakaové boby z oblastí Střední a Jižní Ameriky, kde jsou boby tradičně pěstovány šetrně a v souladu s přírodou. Lidé z Ajala Chocolate spolupracují přímo s farmáři, nebo minimálně co nejtěsněji. Vytváření udržitelných vztahů s dodavateli i přírodou je pro ně velkou prioritou.